Εναλλακτικές προτάσεις για τη βελτίωση της γυναικείας σεξουαλικότητας
Η σεξουαλική υγεία είναι σημαντική για τη χαρούμενη και ισορροπημένη ζωή. Εκτός απο τη σωματική ευχαρίστηση, το sex ενδυναμώνει τους δεσμούς ανάμεσα στο ζευγάρι και προσθέτει ενθουσιασμό στη ζωή μας.

Ένα απο τα συχνότερα παράπονα που οι γυναικολογος ακούνε από τις ασθενείς τους που πάσχουν απο κολπική χαλάρωση είναι ότι το "sex δεν είναι πια το ίδιο". Οι γυναίκες λένε ότι αισθάνονται "χαλαρές" και έχουν πολύ μειωμένη αισθητικότητα.

Τώρα υπάρχει μια ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της κολπικής χαλάρωσης. Η Laser Vaginal Rejuvenation (LVR) ή κολπική αναζωογόνηση με Laser είναι μια χειρουργική επέμβαση διάρκειας 1 ώρας, που είναι σχεδιασμένη να επαναφέρει τον μυϊκό τόνο και τον έλεγχο του κόλπου στην ιδανική του κατάσταση.

Ο Δρ. Αντώνιος Αυγερινός στο Γυναικολογικό Κέντρο GynoMed είναι από τους λίγους γυναικολόγους στον κόσμο που συνεργάζεται με τον Δρ.David Matlock (ιδρυτή του Laser Vaginal Rejuvenation Institute του Los Angeles που παρουσιάζεται στην τηλεοπτική εκπομπή Dr 90210) και μπορει να εκτελέσει αυτήν την πρωτοποριακή επέμβαση στην Ελλάδα και το Λονδίνο.

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί τις θεραπευτικές επιλογές σας, τα πλεονεκτήματα και τις λοιπές πτυχές αυτής της μεθόδου

Συμπληρωματικές αισθητικές επεμβάσεις
Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με την εμφάνιση των γεννητικών τους οργάνων. Αισθητικά δυσάρεστες δομές στα έξω γεννητικά όργανα μπορεί να είναι αποτέλεσμα κληρονομικών χαρακτηριστικών, του τοκετού, τραυματισμού ή της φυσικής γήρανσης. Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών σας προσφέρουμε την Designer Laser Vaginoplasty (DLV).

Η DLV είναι μια σειρά απο αισθητικές επεμβάσεις με Laser που έχουν σκοπό να επιδορθωσουν, να ενισχύσουν και να ομορφύνουν τα έξω γεννητικά όργανα. Οι πιο συχνές DLV επεμβάσεις είναι η μείωση των μικρών χειλέων με Laser, η περινεοπλαστική με Laser που αναπλάθει το γηρασμένο ή καταστραμμένο περίνεο, η αυξητική των μεγάλων χειλέων, και η αποκατάσταση του παρθενικού υμένα με Laser.

Κάθε μια απο αυτές τις επεμβάσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με την LVR.

Ζητήστε μια προσωπική εκτίμηση και συμβουλή.

Τα μέσα επικοινωνίας

Οι LVR και DLV έχουν λάβει εκτεταμένη προβολή στα περιοδικά και τις εφημερίδες, όπως επίσης και στην τηλεοραση και το ραδιόφωνο, τοσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τι λένε οι γιατροί

"Ανέπτυξα αυτές τις επεμβάσεις ακούγοντας τις ανάγκες των γυναικών. Οι γυναίκες πρέπει να ενδυναμωθούν με γνώση, και να αποκτήσουν τη δυνατότητα επιλογής σε πολυ σημαντικά θεματα που αφορούν την υγεία τους και τη σεξουαλική τους ευεξία."
Dr. David Matlock, M.D., M.B.A., FACOG
Founder of the Laser Vaginal Rejuvenation Institute

"Επιτέλους ήρθε η ώρα και στην Ελλάδα να αφουγκραστούμε τα προβλήματα των γυναικών. Οι γυναίκες μπορούν και πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν τη σεξουαλικότητά τους. Την τελευταία δεκαετία, με την ανάπτυξη των επεμβάσεων ενίσχυσης του αντρικού γεννητικού οργάνου, αλλά και των φαρμάκων κατά της ανικανότητας όπως το Viagra, έχουμε απευθυνθεί μόνο στους άντρες. Διαθέτουμε πια τα μέσα και τη θέληση να βοηθήσουμε και τις γυναίκες.
Προσωπικά πιστεύω ότι η εμπειρία μου στις τεχνικές αποκατάστασης του πυελικού εδάφους και της αντιμετώπισης της γυναικολογικής ακράτειας, σε συνδυασμό με την εκπαιδευσή μου και τη συνεργασία μου με το διεθνούς φήμης LVR Institute, μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην προσφορά καινοτόμων λύσεων τώρα και στις Ελληνίδες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους."
Αυγερινός Αντώνιος, Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
Ειδικός Υπογονιμότητας και Συνεργάτης Laser Vaginal Rejuvenation Institute

Τι λένε οι γυναίκες

"Το sex ήταν πάντοτε μια πολύ σημαντική πτυχή της ζωής μου. Απέκτησα δυο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ μωρά. Είχα πρόβλημα με την κύστη μου και αισθανόμουν τον κόλπο μου πολυ χαλαρό. Δεν ήμουν χαρούμενη καθώς ένιωθα σεξουαλικά ανεπαρκής. Ήθελα να είμαι τόσο καλή όσο πριν. Ήθελα πάλι να νιώσω πραγματική γυναίκα. Έκανα μια επέμβαση που πραγματικά χρειαζόμουν και αισθάνομαι πολυ χαρούμενη που τώρα εμείς οι γυναίκες έχουμε επιλογή."
P.M., UK

"Ποτέ δεν είχα συζητήσει με άλλες γυναίκες για τον μειωμένο μυϊκό τόνο του κόλπου αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: ποια δεν θα ήθελε να τον βελτιώσει? Οι γυναίκες θυμούνται πώς ήταν το sex στα 20 τους και πώς άλλαξε μετά τη γέννα... Με την LVR οι προσδοκίες μου ξεπεράστηκαν. Τώρα αισθάνομαι και λειτουργών όπως θα έπρεπε. Έκανα αυτήν την επέμβαση για τον εαυτό μου. Αγαπώ τον άντρα μου και ήθελα να απολαύσουμε την ποιότητα στη σεξουαλική ζωή μας που είχαμε στο παρελθόν."
S.R., Australia

Κολπική Χαλάρωση - Ένα Κοινό Πρόβλημα

Όπως το σώμα της γυναίκας περνάει τη διαδικασία του τοκετού και της φυσικής γήρανσης, οι μύες και οι σύνδεσμοι που περιβάλλουν τον κόλπο της τραυματίζονται η χαλαρώνουν, οδηγώντας σε μια κατάσταση που ονομάζεται κολπική χαλάρωση.

Τα συμπτώματα της κολπικής χαλάρωσης περιλαμβάνουν την ακράτεια ούρων κατά την προσπάθεια, την απώλεια του μυϊκού ελέγχου και τη μείωση της σεξουαλικής ευχαρίστησης, τόσο στη γυναίκα όσο και στον σύντροφο της.

Το G-SHOT είναι μια απλή, μη επεμβατική θεραπεία που διενεργεί εξειδικευμένος ιατρός, με στόχο την προσωρινή ενίσχυση του σημείου G (Grafenburg spot) των σεξουαλικά ενεργών γυναικών με φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Η μέθοδος χρησιμοποιεί υαλουρονικό οξύ, παρόμοιο με εκείνο που βρίσκουμε σε πολλά καλλυντικά και άλλα προιόντα ομορφιάς. Η ίδια ουσία υπάρχει φυσικά και στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η μέθοδος G-Spot Amplification δημιουργήθηκε και κατοχυρώθηκε απο τον παγκοσμίως γνωστό γι ατρό γυναικολόγο David Matlock, MD, MBA, FACOG. Ο Dr. Matlock προσφέρει το G-Shot από το 2000, και, σύμφωνα με σχετική μελέτη, 87% των γυναικών που έκαναν τη θεραπεία αισθάνθηκαν αυξημένη σεξουαλική ικανοποιήση. Η διαδικασία της θεραπείας είναι σύντομη, γίνεται στο ιατρείο κατά τη διάρκεια μιας κανονικής επίσκεψης, και τα αποτελέσματα διαρκούν εως 6 μήνες.

© 2016 Gynomed