Θα θέλατε να αγκαλιάσετε το μωρό σας πριν αυτό γεννηθεί?

Θα θέλατε να αγκαλιάσετε το μωρό σας πριν αυτό γεννηθεί?

Το απόλυτο ενθύμιο της εγκυμοσύνης σας!

Μέχρι σήμερα, ήταν δυνατόν να δείτε το μωράκι σας πριν αυτό γεννηθεί με τη βοήθεια του τρισδιάστατου υπερηχογραφήματος. Πιο πρόσφατα μάλιστα, με το υπερηχογράφημα τεσσάρων διαστάσεων (4D) μπορούμε να το δούμε να κινείται. Βλέπουμε συχνά πολύ όμορφες εικόνες με το έμβρυο να κάνει μορφασμούς, να πιπιλάει το δάχτυλό του, να καταπίνει, να κουνάει τα χεράκια και τα ποδαράκια του.

Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τα όρια της οθόνης? Αν θέλαμε να δούμε λεπτομερώς ή ακόμα και να αγγίξουμε το αγέννητο μωράκι μας?

Εδώ έρχεται μία καινούρια τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια μοναδική δυνατότητα που τον τελευταίο καιρό «κερδίζει» όλο και περισσότερους γονείς παγκοσμίως, και συζητείται έντονα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μετά από αρκετά χρόνια προετοιμασίας, αναπτύξαμε ειδικό λογισμικό που μετατρέπει το υπερηχογράφημά σας σε μοντέλο που εκτυπώνεται σε τρισδιάστατο εκτυπωτή. Δεν κάνουμε καμία αλλαγή στην εικόνα του υπερήχου, δεν επεμβαίνουμε στα χαρακτηριστικά του εμβρύου, δεν αλλάζουμε τις αναλογίες των μελών. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό μας, που έχουμε καταχωρήσει με πατέντα, εκτυπώνουμε την εικόνα του εμβρύου όπως είναι μέσα στο φυσικό περιβάλλον της μήτρας. Η διαδικασία περιλαμβάνει ένα απλό υπερηχογράφημα στο ιατρείο μας, ιδανικά μεταξύ της 25ης και 32ης εβδομάδας της κύησής σας. Θα λάβουμε τις κατάλληλες εικόνες και, σε μερικές ημέρες, θα έχετε στα χέρια σας ένα πιστό αντίγραφο του μωρού σας.

Εκτός από μοναδικό ενθύμιο εγκυμοσύνης, και τεχνολογική καινοτομία, η τρισδιάστατη εκτύπωση των εμβρύων έχει και ιατρική εφαρμογή. Μεταξύ άλλων, οι γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν εκτυπώσεις 3D για να διαγνώσουν και να εκτιμήσουν την έκταση δυσμορφιών του προσώπου π.χ. λαγόχειλο και λυκόστομα, αλλά και της σπονδυλικής στήλης π.χ. δισχιδής ράχη.

Αν, λοιπόν, ανυπομονείτε να γνωρίσετε το μωράκι σας, επισκεφθείτε μας για να δημιουργήσουμε για εσάς αυτό το ενθύμιο. Οι επισκέψεις στο ιατρείο πια δεν είναι μόνο μετρήσεις και εξετάσεις! Προσφέρουμε μία διαδικασία που όχι μόνο μας επιτρέπει να δούμε το αγέννητο βρέφος μας, αλλά στο τέλος αποκτάμε ένα μοναδικό ενθύμιο από την εγκυμοσύνη μας, Ένα αγαλματάκι που είναι πιστό αντίγραφο του μωρού, και το οποίο μπορείτε να το περιεργαστείτε και να το αγγίξετε. Την ώρα που όλες οι μαμάδες και οι μπαμπάδες αναρωτιούνται πώς θα είναι το μωράκι τους, εσείς το έχετε μπροστά σας, Μειώνεται έτσι το άγχος και η αβεβαιότητα και είναι μια άριστη προετοιμασία για την υποδοχή του νέου μέλους από ολόκληρη την οικογένεια.

Στείλτε το μήνυμά σας

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας (Προαιρετικά)
Συμπληρώστε το e-mail σας Η διεύθυνση email ΔΕΝ είναι έγκυρη
Συμπληρώστε το μήνυμά σας

Αναζήτηση

© 2016 Gynomed