Αυγερινός Αντώνης Μαιευτήρας Γυναικολόγος Ειδικός Αναπαραγωγής

Βιογραφικό

Ο Αντώνης Αυγερινός γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997.
Eιδικεύθηκε ως Μαιευτήρας-Γυναικολόγος στο μαιευτήριο "´Ελενα Βενιζέλου" στην Αθήνα και στο Wycombe General Hospital στη Μ. Βρετανία.

Είναι επιμελητής στον τομέα Υπογονιμότητας-Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του νοσοκομείου Hammersmith στο Λονδίνο, και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (European Society of Human Reproduction). Είναι επίσης μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Λαπαροσκόπων Χειρουργών (World Association of Laparoscopic Surgery, WALS) με εκτενή πείρα σε λαπαροσκοπικά χειρουργεία. Έχει εξειδικευθεί στην Γυναικολογική Ουρολογία για θέματα γυναικείας ακράτειας, ενώ μετά απο σχετική εκπαίδευση που έκανε στο Λος Άντζελες με τον παγκοσμίως γνωστό Dr.Matlock, είναι ένας από τους ελάχιστους συνεργάτες στην Ευρώπη του Laser Vaginal Rejuvenation Institute of Los Angeles σε θέματα Γυναικολογικής Αισθητικής. Είναι εκπαιδευτής σε θέματα Επειγόντων Περιστατικών στη Μαιευτική (Advanced Life Support in Obstetrics, ALSO). Ο Αντώνης Αυγερινός είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει πολλές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διατηρεί γυναικολογικό ιατρείο στην Αθήνα και στην Αίγινα, είναι μέλος της ομάδας λαπαροσκοπικής χειρουργικής του μαιευτηρίου Ιασώ, είναι υπεύθυνος του γυναικολογικού τμήματος της Βιοκλινικής Πειραιά, και είναι συνεργάτης στο μαιευτήριο Ρέα.

Στείλτε το μήνυμά σας

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας (Προαιρετικά)
Συμπληρώστε το e-mail σας Η διεύθυνση email ΔΕΝ είναι έγκυρη
Συμπληρώστε το μήνυμά σας

Αναζήτηση

© 2016 Gynomed